Loodgieter in Den Haag nodig?

anolso-offerte

Woont u in de omgeving Den Haag en heeft u plotseling last gekregen van een lekkage, verstopping of storing? Of heeft u problemen met uw dak, gas, water of licht? Geen paniek! ANO BV staat 24 uur per dag van maandag t/m zondag voor u klaar. U hoeft maar een belletje te geven en wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk uit de brand te helpen. Door ons vakkundige personeel wordt het probleem zo efficiënt mogelijk verholpen. Kwaliteit staat bij het professionele team van ANO BV op de eerste plaats. Wij bieden u de beste, snelste én goedkoopste service!

 

ANO BV

ANO BV is dé oplossing wanneer u last heeft van problemen op het vlak van gas, water en licht. Maar ook voor wensen wat betreft renovatiewerkzaamheden en dakbedekkingen. Heeft u een loodgieter nodig in de omgeving Den Haag? Wij staan 24/7 voor u klaar om uw verstoppingen en dak-, gas- en water lekkages te verhelpen. Maar ook in binnenwerk zoals installatie van sanitair, centrale verwarming en onderhoud aan ketels en warmtepompen zijn wij gespecialiseerd. Kortom wij zijn van alle markten thuis.

Er is niets vervelender dan dat u problemen heeft met uw gas, water en licht en u eeuwig op een loodgieter moet wachten. Daarom staan wij van maandag tot en met zondag 24 uur per dag voor u klaar. Uw wensen staan bij ons voorop. Bij ons is niets te gek en daarom komen klanten ook steeds bij ons terug. Door ons vakbekwame personeel zijn wij in staat om professioneel werk te leveren. ANO BV is in het bezit van een OK CV keurmerk, een KVINL keurmerk en het is een Kenteg erkend leerbedrijf.

 

Diensten

ANO BV is gespecialiseerd in uiteenlopende dienstverleningen. Zo voeren zij renovatiewerkzaamheden uit. Hierbij kunt u denken aan badkamers, elektra, leidingwerk, sanitair keuken, schilderwerk, stucwerk, tegelwerkzaamheden en toiletten. Maar ook hebben wij personeel dat gespecialiseerd is in centrale verwarming onderhoud, daklekkage, gaslekkage, sanitair installatie, verstoppingen en waterlekkages. Heeft u ander soort problemen? Dan kunt u ons altijd bereiken op het nummer 070 – 888 51 56 om te vragen of wij ook u kunnen helpen.

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u ons altijd bereiken op het nummer 070 – 888 51 56. Hier zal een van onze medewerkers u te woord staan. Ook kunt u altijd een bericht naar ons sturen op de website onder het kopje ‘’contact’’.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.