Rioolverstopping Den haag

anolso-offerte

Rioolverstopping in Den Haag oplossen?

Heeft u last van een rioolverstopping in Den Haag? ANO BV is de specialist voor het ontstoppen, reinigen en inspecteren van uw riolering, afvoer en gootsteen. Ook voor water- of stankoverlast bent u bij ANO BV aan het juiste adres.

 

Waarom raakt een riool verstopt?

Elke afvoer is aangesloten op een centraal rioleringssysteem. Verstoppingen worden meestal veroorzaakt door haren, vet resten en zeepresten. Daarnaast heeft u eerder kans op aangroei van vet- en voedselresten als uw rioleringssysteem al wat ouder is. Ook kan uw riolering verstoppen door verzakkingen en scheuren. ANO BV is de specialist die uw rioolverstopping in Den Haag kan verhelpen.

 

Rioolverstopping Den HaagHoe wij een riool ontstoppen

Een rioolverstopping komt vaak onverwachts en brengt veel nare gevolgen met zich mee. Wilt u uw rioolverstopping in Den Haag zo snel mogelijk oplossen? ANO BV helpt u graag 24 uur per dag en 7 dagen per week snel en vakkundig van uw verstopping af.

 

Door middel van geavanceerd videoapparatuur voeren wij een rioolinspectie uit. Met de video opnamen van de rioolinspectie kunnen wij nagaan wat het probleem is. Daarna kunnen wij u adviseren over de juiste oplossing.

 

ANO BV gebruikt een effectieve methode waarbij een hogedrukspuit wordt gebruikt met een speciale spuitkop. De hoge drukspuit zorgt ervoor dat uw riolering grondig wordt gereinigd. Bovendien kijken onze rioolontstopper specialisten naar de achterliggende oorzaak van uw rioolprobleem, zodat u dit niet binnen de kortste keren weer tegenkomt.

 

Snelle rioolservice in Den Haag

ANO BV legt ook nieuwe rioleringen aan. Kies voor onze gekwalificeerde loodgieter en krijg kwaliteit voor een scherpe prijs. Bij een spoedgeval zorgen wij dat we snel en adequaat ingrijpen.

 

Contact voor rioolverstopping in Den Haag

Heeft u een rioolverstopping in Den Haag? Voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 070 – 888 51 56 of een mail sturen naar ano@anobv.nl . Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Spoedklus? Bel ons!