CV storing

Cv storing in Den Haag oplossen?

In de winter is een verwarming die werkt een belangrijk onderdeel in uw woning. Maar ook in de zomer is het fijn om warm water tot uw beschikking te hebben. Een goed werkende Cv-ketel kan hiervoor zorgen. Maar het kan ook voorkomen dat uw Cv ketel een storing krijgt. Een Cv storing brengt vervelende gevolgen met zich mee, daarom wilt u de storing natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Waarom zou u dan wachten op een monteur als u misschien zelf de storing kan oplossen?

 

Cv ketel storing zelf oplossen?

Wilt u uw Cv storing in Den Haag snel oplossen. Goed nieuws! Sommige soorten storingen kunt u namelijk eenvoudig zelf oplossen. Controleer daarvoor de onderstaande punten.

 

  • Is de waterdruk voldoende? (Tussen 1,5 en 2 bar)
  • Brand de waakvlam?
  • Staat uw gaskraan open?
  • Zit de stekker in de wandcontactdoos?
  • Verschijnt er een code op de display van uw moderne Cv-ketel? Druk dan op de resetknop.

 

Hoort u een borrelend geluid uit één van uw radiatoren? Dan moet u uw verwarming ontluchten. Ook kan het zijn dat u uw Cv-ketel moet bijvullen, dit kunt u zien aan een te lage waterdruk. Deze storingen kunt u eenvoudig oplossen. Wist u trouwens dat regelmatig cv-onderhoud de kans op storingen flink verkleint?

 

Rioolverstopping Den Haag cv storingCv-storing in Den Haag

Heeft u de stappen doorgelopen en blijft de storing toch aanhouden? ANO BV heeft de vakkennis en ervaring om uw Cv-storing in Den Haag professioneel op de lossen. Daarnaast staan wij alle dagen in de week en alle uren van de dag voor u klaar.

Wilt u profiteren van onze kwaliteit en service? Onze specialisten komen graag bij u langs om uw Cv-storing in Den Haag op te lossen. Wij vinden het belangrijk dat wij een goed resultaat leveren, kwaliteit staat namelijk altijd voorop bij ons! Daarnaast verrichten wij onze werkzaamheden voor een voordelige prijs.

 

Is uw Cv-ketel aan vervanging toe?

Vertoont uw Cv-ketel steeds vaker storingen of is uw ketel al ouder dan 15 jaar? Dan is uw ketel waarschijnlijk aan vervanging toe. ANO BV adviseert u graag over de juiste keuze. Binnen één dag installeren wij uw Cv-ketel op vakkundige wijze.

 

Neem direct contact op

Heeft u een Cv-storing in Den haag en wilt u meer informatie? Neem dan direct contact op met ANO BV Loodgieters Service & Onderhoudsbedrijf via 070 – 888 5156 of mail naar ano@anobv.nl.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Call Now ButtonSpoedklus? Bel ons!