Daklekkage Den Haag

Daklekkage Den Haag?

Heeft u een daklekkage in Den Haag en zoekt u een dakdekker die verstand van zaken heeft als het gaat om daklekkages opsporen en repareren? Zoek niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekkages en gebruiken daarvoor geavanceerde lekdetectie apparatuur. Daklekkages opsporen en repareren bieden wij aan in de hele regio van Den Haag, waaronder Rijswijk en Voorburg, Delft, Leiden en Wassenaar. Met onze hulp bent u snel van uw daklekkage af en bent u zeker van een kwalitatieve en blijvende oplossing. Kortom, neem contact op met ANO BV als u snel en vakkundig daklekkages wilt laten opsporen.

 

Daklekkage Den Haag? Wees er snel bij!

Een lekkage aan het dak kan voorkomen aan zowel een pannendak als een mastieken dak, in of om de schoorsteen, de dakgoot of in de afvoerpijp. Gevolgen van daklekkage zijn hemelwater dat niet afvloeit en bijvoorbeeld langs uw ramen naar beneden komt en daarbij allerlei viezigheid uit de goot meeneemt.

 

Nog veel erger is het, als het hemelwater uw woning in stroomt. Een daklekkage kan namelijk voor schade zorgen aan onder meer houtwerk of behang. Daarnaast kunnen de vochtige muren een broeiplaats worden voor schimmels en bacteriën. Dit is zeer nadelig voor de gezondheid van de bewoners en kan het ook schade aan uw inboedel toebrengen.

 

Daklekkage Den Haag

Lekdetectie

Onze loodgieters, gespecialiseerd in lekdetectie, sporen door middel van geavanceerd apparatuur uw daklekkage op. Omdat wij de nieuwste lekdetectie technieken gebruiken is het mogelijk om de lekkage zonder hak – en breekwerk op te sporen.

 

24/7 lekkages opsporen en verhelpen

Bij ANO BV kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht voor het melden van daklekkages. Ook ’s avonds, in het weekend of op een feestdag. Een lekkage moet in sommige gevallen namelijk snel en adequaat opgelost worden. Heeft u last van een daklekkage in Den Haag en omstreken? ANO BV staat voor u klaar! Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze diensten en tarieven of direct een afspraak wilt maken voor een loodgieter bij u thuis. Ons personeel is vak geschoold zodat u er zeker van kunt zijn dat uw daklekkage vakkundig wordt opgelost en dat het ook opgelost blijft.

 

Neem direct contact op

Heeft u zojuist een daklekkage ontdekt en woont u in Den Haag of omgeving? Hangt er een muffe en vochtige lucht op zolder of is uw behang doorweekt? Neem dan direct contact op met ANO BV Loodgieters Service & Onderhoudsbedrijf via 070 – 888 5156 of mail naar ano@anobv.nl.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Call Now ButtonSpoedklus? Bel ons!