Verstoppingen

anolso-offerte

Afvoer of riool verstopping in Den Haag?

Heeft u last van een afvoer of riool verstopping in Den Haag en weet u niet waar u moet beginnen? Waarschijnlijk bent u op zoek naar een goed ontstoppingsbedrijf in Den Haag. Geen zorgen! Een riool ontstoppen in Den Haag is dagelijkse kost voor de loodgieters van ANO BV. ANO BV staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar in Den Haag en omgeving. Een verstopte afvoer kan veel problemen met zich meebrengen. Water dat niet meer afgevoerd kan worden waardoor u bijvoorbeeld uw wc, douche, bad, wasbak en wasmachine niet meer kunt gebruiken, een onaangename lucht die vrijkomt in uw woning of gebouw. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de narigheden die veroorzaakt worden bij een verstopte afvoer. Bel ANO BV en wij zorgen dat u binnen no-time van uw problemen bent verlost.

 

Afvoer verstopt?

Wanneer uw afvoer verstopt is kan dit nare geurtjes en vervelende ongemakken veroorzaken. Wacht daarom niet te lang met actie ondernemen en laat uw riool ontstoppen door een ontstoppingsbedrijf uit Den Haag. Een verstopping kan verschillende oorzaken hebben. Een verouderd rioolsysteem kan leiden tot verstoppingen net zoals slecht aangelegde rioleringen, wortelgroei, aankoeken van vet, aankoeken van zeepresten, haren, teveel toiletpapier, toilet vochtigheidsdoekjes of hygiënedoekjes of het verkeerd gebruiken van ontstoppingsmiddelen. Een ontstopte afvoer is vrij makkelijk te herkennen, het water loopt niet meer goed weg, u heeft last van rioolstank en de gootsteen of andere afvoeren geven borrelende geluiden af. Door snel in actie te komen voorkomt u vervelende ongemakkelijk.

 

Ontstoppen

ANO BV heeft verschillende professionals in dienst als het gaat om ontstoppen. Voor hen is het ontstoppen van de afvoer een dagelijkse bezigheid en weten daarom precies wat zij doen als ontstoppingsbedrijf in Den Haag. Ons personeel heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan en uw wensen staan daarom voorop. Ook werkt ANO BV met geavanceerde apparatuur waardoor wij snel de verstopping kunnen opsporen. Wanneer de verstopping eenmaal is opgespoord kunnen wij deze ontstoppen en vervolgens kijken wij naar hoe eventuele ontstoppingen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Vermoedt u een ontstopping of heeft u andere vragen wat betreft loofgieterswerkzaamheden? Bel ons gerust en wij zullen u verder helpen.

 

ANO BV

ANO BV is een loodgietersbedrijf dat naast de loodgieterswerkzaamheden ook nog andere diensten aanbied. Wij doen niet alleen aan ontstoppen, lekkages verhelpen etc. We bieden een compleet pakket aan, waardoor u niet ook nog andere bedrijven in hoeft te schakelen. De diensten van ANO BV zijn: centrale verwarming onderhoud, daklekkages, gaslekkages, sanitair installatie, verstoppingen, waterlekkages en verschillende renovatiewerkzaamheden. Wat betreft de werkzaamheden die erbij komen kijken omtrent elektra, ook deze werkzaamheden kunnen aan ons worden overgelaten.

 

ANO BV is gevestigd in Den Haag en werkzaam in Den Haag en omgeving. Zo zijn wij ook werkzaam in de plaatsen Rijswijk, Delft, Voorburg, Zoetermeer en Leidschenveen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Call Now ButtonSpoedklus? Bel ons!