Leidingwerk

Leidingwerk bij renovaties

Als loodgietersbedrijf is ANO BV in Den Haag een gespecialiseerd bedrijf met leidingwerk bij renovatiesveel extra diensten, zo verzorgen wij ook het leidingwerk bij renovaties. ANO BV heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en wij zetten de klant voorop. Wilt u uw badkamer of keuken laten renoveren dan adviseren wij u over alle aspecten daarvan waaronder ook het benodigde leidingwerk. Renovaties kunnen wij volledig voor u uitvoeringen inclusief schilderwerk en stucwerk en het benodigde leidingwerk voor water, gas en elektra.

 

Waar verzorgt ANO BV leidingwerk

renovatie doucheU kunt bij ANO BV terecht voor volledige renovaties en wij verzorgen al het benodigde leidingwerk. ANO BV is gevestigd in Den Haag en bedient een grote regio van Den Haag. Wij verzorgen leidingwerk bij renovaties in alle grote en kleine plaatsen om Den Haag. Denk aan Rijswijk, Voorburg en Wassenaar maar wij komen ook in de regio’s Delft en Leiden. Leidingwerk voor particulieren maar ook voor bedrijven, winkels en scholen. ANO BV werkt met vak geschoold personeel en wij renoveren, repareren onder meer keukens, toiletten, badkamers en verrichten werkzaamheden aan het dak. Heeft u een gespecialiseerd loodgietersbedrijf nodig met een breed dienstenpakket ga dan naar ANO BV in Den Haag.

 

Leidingwerk in Den Haag en omgeving

Heeft u last van verstopping van het toilet, een bad dat niet leegloopt of lekkage aan het dak dan kunt u gebruik maken van de diensten van ANO BV. Onze 24/7 service stelt ons in staat u snel van dienst te zijn. ANO BV beschikt over geavanceerde apparatuur voor het opsporen van verstoppingen in zowel waterleidingen en afvoerkanalen als in gasleidingen. Wij zorgen dat u snel van uw verstopping of lekkage af bent. Neem contact op met ANO BV in Den Haag als u meer wilt weten over renovaties, schilderwerk, stucwerk, tegelwerkzaamheden, leidingwerk of snel een vakman nodig heeft voor het repareren van lekkage aan het dak.

Keer terug naar de homepage –> Loodgieter Den Haag

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Call Now ButtonSpoedklus? Bel ons!