Sanitiair keuken

Renovatie van sanitair en keuken

Wilt u het interieur van uw woning of bedrijf veranderen en het sanitair of de keuken laten renoveren? Ga dan naar ANO BV. Wij zijn gevestigd in Den Haag en bieden een totaalpakket voor de renovatie van keukens, badkamers, sanitair en leveren daarnaast nog veel meer diensten. Vanuit Den Haag bedienen wij een grote regio en komen ook in de voorsteden Wassenaar, Rijswijk en Voorburg maar ook in Delft en Leiden en alle omliggende kleinere plaatsen. De renovatie van sanitair en keuken nemen wij u graag uit handen en voeren wij uit conform uw wensen. Wij adviseren u daarbij zoveel mogelijk.

 

Renovatie keuken in Den Haag en omgeving

IMG_2918 (Large)Een nieuwe keuken is een grote aanwinst voor uw woning en geeft u direct een gevoel van luxe. Welke keuken kiest u, welke leidingen moeten eventueel worden vervangen of aangelegd en waar komen lichtpunten en stopcontacten, zijn vragen waarbij wij u graag helpen. ANO BV werkt met gekwalificeerde vak mensen en naast het benodigde loodgieterswerk leveren wij ook diensten op het gebied van gas en elektra. Natuurlijk nemen wij ook de betegeling, stucwerk en schilderwerk die nodig is voor de renovatie van de keuken graag en vakkundig voor onze rekening. ANO BV renoveert ook keukens voor bedrijven en scholen.

 

Renovatie sanitair

Wilt u uw toilet of badkamer laten renoveren in de woning, in een bedrijf of voor een school dan staat ANO BV voor u klaar. Wij helpen bij het maken van keuzes op het gebied van materialen en kleuren en adviseren u over leidingwerk, stopcontacten en lichtpunten. Ook het benodigde stucwerk, tegelwerk, schilderwerk en het leggen van gasleidingen voor het te renoveren sanitair nemen wij voor onze rekening. U kunt de renovatie van uw sanitaire ruimtes dan ook volledig uit handen geven aan ANO BV. Alle diensten zijn ook beschikbaar in de omliggende gemeenten van Den Haag zoals Voorburg, Rijswijk, Wassenaar, Delft en Leiden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over renovatie van sanitair.

Keer terug naar de homepage –> Loodgieter in Den Haag

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Call Now ButtonSpoedklus? Bel ons!