Schilderwerk

Schilderwerk en renovatie Den Haag

Schilderwerk in Den Haag of een renovatieproject uitbesteden? ANO BV in Den Haag is een allround loodgietersbedrijf dat u van dienst kan Schilderwerk Den Haagzijn bij een groot aantal werkzaamheden op het gebied van de renovatie van uw pand. Onder onze diensten valt ook het benodigde schilderwerk bij renovatiewerkzaamheden. ANO BV werkt in de wijde omgeving van Den Haag waaronder ook in de plaatsen Delft en Voorburg, leiden, Wassenaar en Rijswijk. Wilt u de badkamer, keuken of de toiletten van uw woning laten renoveren dan zijn wij u daarbij graag van dienst, inclusief extra diensten zoals stucwerk en schilderwerk.

 

Stucwerk, schilderwerk, betegelen

Renovatieproject Den HaagEen nieuwe badkamer, een nieuwe keuken, uw toilet laten renoveren zijn allemaal werkzaamheden waar ook schilderwerk aan te pas moet komen. Het inhuren van een schilder brengt extra kosten met zich mee en kost u tijd maar als u kiest voor ANO BV dan verrichten wij alle benodigde werkzaamheden zelf. Onze vakmensen verzorgen stucwerk en schilderwerk maar kunnen ook betegelen, gas- en elektra verzorgen naast het benodigde loodgieterswerk. Alle diensten zijn beschikbaar in Den Haag en omgeving, zowel voor particulieren als voor bedrijven en scholen.

 

Schilderwerk voor bedrijven en scholen

ANO BV zorgt ook voor schilderwerk in bedrijven en scholen. Combineer uw werkzaamheden en bespaar zo op kosten en tijd, u heeft maar te maken met één partij voor al uw werkzaamheden. ANO BV is een erkend loodgietersbedrijf dat ook lekkages en verstoppingen voor u oplost. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur waarmee wij verstoppingen traceren. Na reparatie en renovatie verzorgen wij het benodigde schilderwerk en stucwerk. ANO BV is alle dagen van de week, 24 uur per dag bereikbaar zodat u altijd een beroep op ons kunt doen ingeval van calamiteiten. Beschikbaar in onder meer Voorburg en Rijswijk, Wassenaar, Delft en Leiden.

Keer terug naar de homepage –> Loodgieter in Den Haag

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Call Now ButtonSpoedklus? Bel ons!