Toiletten

ANO BV voor renovatie toiletten

Het toilet is een ruimte die door iedereen dagelijks meerdere keren DSC_0548 (Large)wordt bezocht. U wilt dan ook dat uw toiletten er schoon en verzorgd uitzien, zowel thuis als op het werk. Zoekt u een geschikt loodgietersbedrijf voor renovatie van toiletten in Den Haag en omgeving ga dan naar ANO BV. Wij zijn gespecialiseerd in onder meer de renovatie van sanitaire ruimtes zoals toilet en badkamer en bieden daarnaast nog veel meer diensten aan. Wij komen in de gehele regio van Den Haag waaronder in de plaatsen Voorburg, Wassenaar, Delft, Leiden en Rijswijk.

 

Renovatie toiletten voor particulieren, bedrijven en scholen

DSC_0548 (Large)In alle gebouwen zijn toiletten nodig en soms meerdere zoals in bedrijven en scholen. Wij renoveren toiletruimtes en zorgen voor alle benodigde aansluitingen, afvoerkanalen, lichtpunten en stopcontacten. ANO BV neemt ook het stucwerk, tegelwerk en schilderwerk voor haar rekening en werkt met vak geschoold personeel. Ook het adviseren van onze klanten neemt bij ons een belangrijke plaats in en wij komen graag in overleg met u tot een renovatieplan van toiletten en andere ruimtes. Immers, u moet na de renovatie van de toiletten volledig tevreden zijn met het resultaat.

 

Renovatie bij verstoppingen van uw toilet

Is uw toilet regelmatig verstopt dan zijn wij u graag van dienst. Niets is zo vervelend als verstoppingen en overstromingen. Naast het ongemak en de stank kunnen verstoppingen en lekkages schade aan uw pand veroorzaken. ANO BV spoort met geavanceerde apparatuur de verstopping op en repareert deze. Wilt u een renovatie van het toilet, de badkamer of de keuken zodat u geen last meer heeft van verstopping of lekkage dan zijn wij u daarbij graag van dienst. Wij zijn 24/7 bereikbaar bij calamiteiten en ons uitgebreide dienstenpakket is beschikbaar in een grote regio van Den Haag zoals in de plaatsen Voorburg, Wassenaar, Rijswijk en Delft. Neem contact met ons op voor meer informatie over renovatie van toiletten.

Keer terug naar de homepage –> www.anolso.nl Loodgieter Den Haag

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Call Now ButtonSpoedklus? Bel ons!