Elektra

Elektra en renovaties

Als u toiletten, een badkamer of keuken laat renoveren dan zijn daarvoor meestal werkzaamheden nodig zoals stucwerk en schilderwerk maar ook werkzaamheden op het gebied van elektra. Zoekt u een geschikt loodgietersbedrijf in Den Haag en omgeving die ook elektra en renovaties voor haar rekening kan nemen. Kies dan voor ANO BV. Wij zijn gespecialiseerd in onder meer de renovatie van sanitaire ruimtes zoals toilet en badkamer en bieden daarnaast nog veel meer diensten aan. Wij komen in de gehele regio van Den Haag waaronder in de plaatsen Voorburg, Wassenaar, Delft, Leiden en Rijswijk.

 

Renovatie sanitair en elektra voor particulieren, bedrijven en scholen

IMG_3057 (Large)In alle gebouwen zijn voorzieningen op het gebied van sanitair, elektra en gas. ANO BV in Den Haag biedt een breed pakket diensten zodat u renovaties volledig door ons kunt laten uitvoeren. Naast het vervangen van sanitair en het  renoveren van verschillende ruimtes verzorgen wij ook de benodigde elektra, het schilderwerk en stucwerk en tegelwerkzaamheden. Onze 24/7 service zorgt er voor dat u bij calamiteiten altijd snel wordt geholpen. Onze service is beschikbaar in een ruime regio van Den Haag en wij komen in alle omliggende plaatsen zoal Delft, Leiden en de voorsteden van Den Haag zoals Voorburg en Wassenaar.

 

Advies elektra en renovaties

Als u besluit tot renovatie van keuken, badkamer of toilet dan zijn ook werkzaamheden op het gebied van elektra nodig. ANO BV adviseert u over de beste plaats van stopcontacten en lichtpunten en legt de daarvoor benodigde leidingen en bedrading aan. ANO BV heeft een groot dienstenpakket: 24/7 service bij verstoppingen, renovatie en reparatie van sanitair, dak werkzaamheden, werkzaamheden op het gebied van gas en elektra en schilderwerk en stucwerk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Keer terug naar de homepage –> Loodgieter Den Haag

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Call Now ButtonSpoedklus? Bel ons!