Tegelwerkzaamheden

Renovatie van sanitair en keuken en de betegeling

Wilt u het interieur van uw woning of bedrijf veranderen en de keuken of het sanitair laten renoveren dan komen daar ook tegelwerkzaamheden aan te pas. ANO BV kan uw tegelwerkzaamheden verzorgen bijvoorbeeld bij een verbouwing, renovatie, in nieuwbouwwoningen of na reparatie aan leidingen. Tegenwerkzaamheden vragen om specifieke kennis en ervaring, welke ANO BV in huis heeft. Onze vak mensen zorgen voor perfect betegelde sanitaire ruimtes. Wilt u meer weten over tegelwerkzaamheden of de tarieven van onze verschillende diensten neem dan gerust contact met ons op. Wij werken in een grote regio van Den Haag.

 

Tegelwerkzaamheden en andere diensten

DSC_0388 (Large)Een nieuwe keuken of badkamer is een grote aanwinst voor uw woning en geeft u direct een gevoel van luxe. Welke kleuren kiest u, welke leidingen moeten eventueel worden vervangen of aangelegd en waar komen lichtpunten en stopcontacten zijn vragen waarbij wij u graag helpen. ANO BV werkt met gekwalificeerde vak mensen en naast het benodigde loodgieterswerk leveren wij ook diensten op het gebied van gas en elektra. Wij zorgen ook voor de benodigde tegelwerkzaamheden, het schilderwerk en stucwerk. ANO BV renoveert en voert tegelwerkzaamheden uit voor zowel bedrijven en scholen als voor particulieren in de regio Den Haag waaronder ook Rijswijk, Voorburg, Wassenaar, Delft en Leiden.

 

Renovatie sanitair en tegelwerkzaamheden

Het vervangen en renoveren van sanitair kan pure luxe zijn, maar ook noodzakelijk omdat u regelmatig last heeft van verstoppingen of lekkage. ANO BV is gespecialiseerd in het opsporen van verstoppingen en maakt daarbij gebruik van geavanceerde apparatuur. Indien naderhand tegelwerkzaamheden nodig zijn dan voeren wij deze graag en vakkundig voor u uit. Wist u dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bellen als u last heeft van verstoppingen of lekkage? Neem gerust contact met ANO BV op als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken voor renovatie, schilderwerk, stucwerk of tegelwerkzaamheden.

Keer terug naar de homepage –> Loodgieter uit Den Haag

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Call Now ButtonSpoedklus? Bel ons!