Badkamers

Badkamer renovatie Den Haag

Voor een badkamer renovatie in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. ANO BV in Den Haag is een allround loodgietersbedrijf dat u vanbadkamer renovatie den haag dienst kan zijn bij een groot aantal werkzaamheden op het gebied van de renovatie van uw pand. Onder onze diensten valt ook het verbouwen en renoveren van badkamers. ANO BV werkt in de wijde omgeving van Den Haag waaronder ook in de plaatsen Delft en Voorburg, Wassenaar, Leiden en Rijswijk. Voor een badkamer renovatie bent u bij ons aan het perfecte adres.

Waarom uw badkamer laten renoveren?

In Den Haag staan veel oude woningen die een badkamer hebben die passen bij de stijl van het pand. Bang dat de nieuwe badkamer niet meer aansluit bij de stijl bij uw woning? Daar hoeft u zich bij Anolso geen zorgen om te maken. Wij zorgen er namelijk voor dat het ontwerp van de nieuwe badkamer aansluit bij de stijl van uw woning. Ook wordt uw badkamer praktisch ingericht waarin u zich kunt ontspannen. Verschillende redenen om je badkamer te renoveren zijn;

  • Het verhoogt de waarde van uw woning
  • De kans op verkoop van uw woning wordt vergroot.
  • U gaat uw woning opknappen.
  • Uw oude badkamer is verouderd.
  • U wilt graag een badkamer die praktischer is ingericht.

Werkzaamheden badkamer renoveren

badkamer renoveren den haagEen nieuwe badkamer in uw woning of een badkamer voor de door u gekochte nieuwbouwwoning nodig?
Wij adviseren u graag over alle aspecten van de renovatie van de badkamer. Wij adviseren bij materiaalkeuze en kleurkeuze, adviseren u over de te leggen leidingen en aansluitingen en kunnen ook de benodigde elektra voor verlichtingen en dergelijke verzorgen. Alle benodigde werkzaamheden voor de renovatie van de badkamer kunt u uit handen geven aan ANO BV: tegelwerkzaamheden, stucwerk, schilderwerk en het plaatsen van een toilet, bad en douche.

 

Badkamer renovatie Den Haag: bedrijven en scholen

Wilt u een badkamer laten aanbrengen of renoveren in uw bedrijf? Wellicht wilt uw personeel kunnen douchen na het werk, bijvoorbeeld na het verrichten schilderwerk, timmerwerk of buitenwerkzaamheden. Ook voor scholen renoveren wij badkamers bijvoorbeeld zoals in gymzalen. De diensten van ANO BV zijn beschikbaar in een ruime omgeving van Den Haag waaronder in Leiden, Delft en de voorsteden Voorburg, Wijswijk en Wassenaar. ANO BV is 24/7 beschikbaar bij calamiteiten zoals een verstopt toilet of een afvoer in de badkamer die niet meer goed werkt. Naast alle diensten van onze gekwalificeerde loodgieters voeren wij ook werkzaamheden uit op het gebied van gas, elektra, stucwerk en schilderwerk. U kunt de volledige renovatie van uw badkamer dan ook met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wij leveren kwaliteit en uw wensen staan bij ons centraal. Wilt u meer informatie neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een offerte aan bij Anolso

Wilt u een badkamer renovatie in Den Haag? U kunt vrijblijvend een offerte ontvangen zodat u inzicht krijgt in de prijzen en mogelijkheden. U kunt via de email een offerte aanvragen. Liever telefonisch contact? Dan zijn wij bereikbaar op 070 – 888 51 56. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van vrijblijvend advies.

 

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Call Now ButtonSpoedklus? Bel ons!