Waterlekkage

ANO BV voor waterlekkages opsporen en repareren

Waterlekkage en met spoed een loodgieter nodig in de omgeving van Den Haag? ANO BV helpt u verder met al uw spoed werkzaamheden zoals waterlekkages, onderhoud van leidingen In Den Haag vindt u loodgietersbedrijf ANO BV en wij bedienen Waterlekkage Den Haageen grote regio van Den Haag. Onze diensten zijn zeer gevarieerd en uitgebreid en wij verhelpen problemen op het gebied van waterlekkages en verstoppingen maar zijn ook gespecialiseerd in preventief onderhoud en aanleg van leidingen.

Ook uw dak is bij ANO BV in goede handen, zo repareren en onderhouden wij ook uw dak en sporen daklekkages op, verzorgen uw elektra, schilderwerk en tegelwerkzaamheden. Een allround bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan en perfect werk aflevert tegen een aantrekkelijk tarief.

 

Waterlekkage, daar zit niemand op te wachten

Uw wasmachine in uw woning in Den Haag lekt en uw badkamer staat blank. U woont in Rijswijk en het toilet spoelt niet meer door. De pot dreigt te overstromen en uw huis ruikt zeer onaangenaam. In Voorburg heeft het enorm geregend en nu merkt u dat er hemelwater langs uw ramen stroomt en er allerlei viezigheid mee naar beneden komt. U woont in Delft en bent heerlijk in bad geweest, maar het water wil niet wegstromen. In Delft merkt u dat er vreemde vochtplekken verschijnen op het plafond en aan de muren waardoor het behang kromtrekt. Waterlekkage komt altijd onverwacht en ongelegen en u wilt dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Bel ANO BV voor een snelle oplossing bij waterlekkage.

Snelle oplossing bij waterlekkage

IMG_3308 (Large)Heeft u waterlekkage bel dan met ANO BV in Den Haag. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar want wij weten dat waterlekkage altijd ongelegen komt én snel moet worden opgelost om verdere schade te voorkomen. ANO BV spoort met geavanceerde apparatuur waterlekkages op in uw waterleiding, afvoerleidingen, radiatoren, leidingen in de badkamer en keuken of in het toilet en de riolering. Wij zijn gespecialiseerd in lekdetectie en gebruiken daarbij geavanceerde apparatuur. Waar de waterlekkage zich ook bevindt, ANO BV spoort de lekkage op en zorgt voor reparatie.

 

Meer diensten bij ANO BV

Bij ANO BV kunt u terecht voor alle soorten loodgieterswerkzaamheden en wij werken met gekwalificeerd personeel. Wij verzorgen ook de aanleg van gasleidingen, de installatie van sanitair, kranen, spoelbakken, toiletten, badkamers en keukens. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van schoorstenen, verwarmingsapparatuur, dakgoten en afvoerpijpen. Heeft u vragen over loodgieterswerkzaamheden, wilt u meer informatie over onze werkwijze en tarieven of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op met ANO BV. Wij bedienen de hele regio van Den Haag waaronder ook Rijswijk, Delft, Leiden, Voorburg en Wassenaar en 24/7 bereikbaar bij calamiteiten zoals verstoppingen.

Keer terug naar de homepage –> Loodgieter in Den Haag

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Call Now ButtonSpoedklus? Bel ons!