Sanitair installatie

Sanitair installatie en reparatie in Den Haag

Voor sanitair installatie en reparatie gaat u naar ANO BV. IMG_4134 (Large)Als specialist op het gebied van sanitair en alles wat daarmee verband houdt bedienen wij een ruime regio van Den Haag. Wij komen onder meer ook in Delft, Leiden, Wassenaar, Rijswijk en Voorburg om uw sanitair te plaatsen, leidingen te leggen, lekkages op te sporen en te repareren of uw toilet te ontstoppen. ANO BV is een loodgietersbedrijf met extra diensten op het gebied van gas en elektra waardoor u voor al uw leidingen bij ons terecht kunt. Service staat bij ANO BV hoog in het vaandel en wij zijn 24/7 bereikbaar voor het oplossen van problemen in geval van bijvoorbeeld lekkage.

 

Het installeren en repareren van sanitair

Onder sanitair vallen uw toilet en badkamer maar wij kunnen u van dienst zijn bij veel meer loodgieterswerkzaamheden. Wij plaatsen uw toilet, douche en bad en ook alle benodigde kranen. Ook voor buitenkraanwerk kunt u bij ons terecht. Wilt u advies bij uw keuze van nieuw sanitair in verband met een verhuizing of verbouwing dan zijn wij u graag van dienst. Ook voor het plaatsen van spoelbakken in de keuken, aansluiten van wasmachine, droger en afwasmachine staat de loodgieter van ANO BV voor u klaar. Wij adviseren u graag over douche en badkamerinterieur; waar plaatst u het beste uw nieuwe douche of bad, welke leidingen moeten daarvoor worden gelegd en wat zijn de verdere knelpunten of opties? Wij realiseren samen met en voor u de gewenste doucheruimte, volledig naar smaak en wens. Immers, uw sanitaire ruimtes zijn plaatsen waar u zich volledig wilt kunnen ontspannen.

 

Reparaties sanitair

DSC_0544 (Large)Niets is zo vervelend als een bad dat niet leegloopt, een toilet dat niet doorstroomt of een volle spoelbak om nog maar niet te spreken van stank in huis of lekkages waardoor uw behang van de muur dreigt te komen. ANO BV spoort waterlekkages op met behulp van geavanceerde apparatuur en repareert kapotte leidingen. Is uw riool verstopt waardoor het toilet niet meer doorspoelt dan kunnen wij dit voor u oplossen. Ook voor reparaties aan het dak, de goot en de afvoerpijpen kunt u bij ANO BV terecht. Slecht afvoer van regenwater zorgt voor vieze ramen en rommel uit de goot in uw tuin of lekkages onder het dak.

 

Lekkages sanitair 24/7 opgelost

Lekkage komt altijd onverwacht én ongelegen. Schade aan de inboedel of het pand dient zoveel mogelijk te worden voorkomen en lekkages dienen dan ook snel te worden opgespoord en te worden gerepareerd. ANO BV is dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het melden van lekkages en verstoppingen. Wij repareren zowel waterlekkage als gaslekkage en bedienen de gehele regio van Den Haag: Delft, Voorburg, Wassenaar, Rijswijk, Voorburg en alle kleinere omliggen plaatsen.

Keer terug naar de homepage –> www.anolso.nl Loodgieter Den Haag

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Call Now ButtonSpoedklus? Bel ons!