Stucwerk

Stucwerk bij renovaties

Als u toiletten, een badkamer of keuken laat renoveren dan zijn daarvoor IMG_3811 (Large)meestal werkzaamheden nodig zoals stucwerk en schilderwerk. ANO BV is een loodgietersbedrijf in Den Haag dat de volledige renovatie kan uitvoeren inclusief stucwerk, schilderwerk en andere benodigde werkzaamheden. Als u kiest voor ANO BV dan hoeft u dus geen beroep te doen op andere partijen zoals een tegelzetter, schilder of iemand voor het stucwerk. Dit scheelt u niet alleen in de kosten van de renovatie maar zorgt ook voor meer gemak, besparing van tijd en overzichtelijkheid. Immers, u heeft maar te maken met één partij, namelijk ANO BV, die de renovatie volledig voor haar rekening neemt.

 

Stucwerk en ANO BV voor renovatie

IMG_3436 (Large)De renovatie van de keuken vraagt meestal naast het kiezen, installeren en het leggen van leidingen ook om stucwerk en betegeling. Als u kiest voor ANO BV dan kunt u de gehele renovatie uit handen geven. Wij stellen samen met u een renovatieplan op waarna wij volledig volgens uw wensen de renovatie voor u uitvoeren. U heeft er geen omkijken meer naar. ANO BV bedient een ruime regio van Den Haag en komt ook in de omliggende grote en kleine plaatsen: Voorburg, Wassenaar, Rijswijk, Leiden en Delft en omgeving.

 

Stucwerk voor renovatie bedrijven

Wilt u delen van uw bedrijf laten renoveren en heeft u een loodgieter nodig dan kunt u bij ANO BV ook kiezen voor een totaalpakket renovatie. Naast het renoveren van sanitair en keuken verzorgen wij alle bijkomende werkzaamheden zoals stucwerk, betegeling en schilderwerk. ANO BV is 24/7 bereikbaar bij lekkageproblemen of verstoppingen en wij ontstoppen en repareren zo snel mogelijk zodat verdere schade aan uw pand kan worden voorkomen. Heeft u een all round loodgieter nodig, een vakman die stucwerk kan uitvoeren in Den Haag en omstreken of heeft u last van lekkage? Bel ANO BV. Wij werken in de gehele regio Den Haag waaronder ook in alle omliggen steden zoals Delft, Leiden, Voorburg, Wassenaar en Rijswijk.

Keer terug naar de homepage –> Loodgieter uit Den Haag

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Call Now ButtonSpoedklus? Bel ons!