Renovatie

Renovatie werkzaamheden in Den Haag

Een project voor renovatie werkzaamheden uitbesteden in Den Haag? Wij verzorgen allerlei renovatiewerkzaamheden in Den haag en omgeving. De gehele renovatie, van A tot Z, nemen wij voor u uit handen zoals het leiding- en schilderwerk. Lees verder voor alle renovatie werkzaamheden in Den Haag.

Badkamer

Een badkamer laten renoveren voor uw nieuwe woning die u net heeft gekocht? Over alle aspecten van de renovatie van uw badkamer adviseren we u graag. Denk hierbij aan het keuze van de materialen en kleur tot aan het laten leggen of verplaatsen van de leidingen. Wij voeren alle benodigde werkzaamheden voor u uit zoals het plaatsen van een bad, toilet en douche.

Lees meer >>

Elektra

Heeft u besloten om uw badkamer, keuken of toilet te renoveren? Dan komt daar een hoop bij kijken op het gebied van elektra. Waar plaatst u de stopcontacten? Wat zijn handige plekken voor de lichtpunten? Waar komt de daarvoor benodigde bedrading en leidingen? Wij nemen alles omtrent bedrading en elektra voor u uit handen.

Lees meer >>

Leidingwerk

Zonder overlast uw leidingen laten renoveren door een professioneel loodgietersbedrijf? Het laten renoveren van de leidingen van belang zijn wanneer bijvoorbeeld de wanden van de leidingen dus zijn geworden. Om dit te kunnen meten gebruiken wij speciaal meetapparatuur. Met geavanceerde apparatuur zorgen wij voor de renovatie van al uw leidingen.

Lees meer >>

Sanitair keuken

Het laten renoveren van uw keuken is een grote verbetering van uw woning. Wij helpen u op alle gebieden bij de renovatie van uw sanitair. Denk hierbij op het gebied van materiaalkeuze, kleurkeuze en bij het aanleggen van al het leidingwerk en stopcontacten.

Lees meer >>

Schilderwerk

Wij maken alles mogelijk op het gebied van renovatie. Zo ook het schilderwerk. Wanneer u uw badkamer of keuken laat renoveren komt hier namelijk een hoop schilderwerk bij kijken. Wij begrijpen dat het erg vervelend is wanneer u hiervoor een apart schildersbedrijf moet inhuren. Bij Anolso is dat niet nodig. Onze vakmannen voorzien uw keuken of badkamer namelijk ook van professioneel schilderwerk. De gehele renovatie, van A tot Z, nemen wij voor u uit handen.

Lees meer >>

Stucwerk

Naast schilderwerk voorzien we uw gerenoveerde leidingen van de badkamer ook van net stucwerk. Strakke wanden geven uw nieuwe keuken die mooie uitstraling. Kiest u voor Anolso, dan hoeft u geen beroep te doen op andere partijen voor uw stucwerk.

Lees meer >>

Tegelwerkzaamheden

Bij het renoveren van de leidingen van uw keuken of badkamer gaan we als eerst aan de slag met het slopen van uw huidige tegels. Wij voorzien u niet alleen van het zetten van de tegels, maar adviseren u ook graag over welke tegels u het best kunt gebruiken. Zowel in materiaal, kleur en afmetingen.

Lees meer >>

Toiletten

Niets is zo vervelend als verstoppingen en overstromingen van uw toilet. Deze verstopping kan namelijk veel schade aan uw pand veroorzaken. Wij renoveren alle toiletruimtes en zorgen voor alle benodigde aansluitingen, afvoerkanalen, lichtpunten en stopcontacten.

Lees meer >>

Neem contact op voor meer informatie over renovatie werkzaamheden in Den Haag

Heeft u meer informatie nodig of heeft u een vraag aan ons? Stuur ons dan een bericht, of neem direct contact op via 070 – 888 51 56 of mail naar ano@anobv.nl.

Call Now ButtonSpoedklus? Bel ons!