Loodgieter Voorburg

anolso-offerte

Last van bijvoorbeeld een lekkage, een verstopping in uw gootsteen of problemen met gas, water of licht? Dit is geen doe-het-zelf-klus en u heeft professionele hulp nodig. Vakbekwame loodgieter nodig in Voorburg of omstreken? ANO Loodgieter Service & Onderhoud is een erkend loodgietersbedrijf en werkt met de beste loodgieters voor het beste en meest kwalitatieve resultaat bij u thuis of in het bedrijf in Voorburg. U hoeft niet lang te wachten want ANO BV staat 24 uur elke dag voor u klaar. De professionals van ANO BV zijn ervaren, servicegericht en bieden u alleen de meest toegankelijke prijzen. Naast loodgieterswerkzaamheden doet het ijzersterke team ook aan complete renovaties van bijvoorbeeld uw badkamer of dak. Hieronder leest u meer over de diensten van ANO BV, uw loodgieter in Voorburg.

 

Diensten

Zoals hierboven te lezen is, verleent ANO BV meer diensten dan alleen loodgieterswerkzaamheden. De expertise bij ANO BV is ontwikkeld en bevorderd. Hieronder leest u meer over de diensten die u kunt verwachten van dé loodgieter die opereert in onder andere Voorburg. Hier staan de werkzaamheden kort beschreven, maar voor meer informatie kunt u terecht onder het knopje Diensten en hier een optie kiezen.

 

 

  • Verstoppingen: riool, afvoer, leidingen en gootsteen. ANO BV inspecteert, lokaliseert, ontstopt en reinigt uw afvoer.
  • Gas, water, elektra: kabels en leidingen worden gelegd of gerepareerd met geavanceerde apparatuur.  
  • Sanitaire installatie: alle werkzaamheden omtrent het plaatsen, vervangen en repareren van uw sanitair.
  • Dakbedekking: alle soorten dakbedekking. Denk aan felsen, roeven, zinkwerk en koperwerk.
  • Centrale verwarming onderhoud: installatie voor uw centrale verwarming, reparatie of onderhoud? Het team van ANO BV staat voor u klaar.

 

ANO Loodgieter Service & Onderhoud

ANO BV levert altijd 100% kwaliteit en service aan al haar klanten. Dit erkend loodgietersbedrijf is gespecialiseerd in vele diensten die voor zowel het huis, de school of het bedrijf van pas kan komen. En bekwaam is met zowel binnen als buiten werkzaamheden. Met een 24-uur service staat ANO BV klaar om u ieder moment uit de brand te helpen. Kwaliteit hoeft altijd niet duur te zijn, want ANO BV hanteert altijd de voordeligste prijzen. ANO BV komt uit Den Haag maar werkt ook in Voorburg, Rijswijk, Delft, Leiden, Wassenaar en de kleinere gemeenten in deze regio.

 

Vragen?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met ons en wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op: 070 – 888 51 56. Stuurt u ons liever een bericht? Dit kunt u doen via de website onder het knopje contact.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Call Now ButtonSpoedklus? Bel ons!