Centrale verwarming onderhoud

Centrale verwarming onderhoud, reparatie en installatie

ANO BV is een loodgietersbedrijf in Den Haag dat een groot aantal IMG_2952 (Large)diensten aanbiedt voor zowel bedrijven als particulieren. Zo kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van uw verwarming en warm water. Wij plaatsen en repareren ketels, boilers en geisers van alle merken en ook voor werkzaamheden op het gebied van de thermostaat, radiatoren, condens- en rookgasafvoer of een expansievat bent u bij ANO BV zeker van diensten van uitstekende kwaliteit en van een prima service. ANO BV bedient de ruime regio van Den Haag waaronder ook Voorburg, Leiden, Delft, Wassenaar en Rijswijk en alle kleinere gemeenten in deze regio. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

 

Meer over de diensten van ANO BV

DSC_0378 (Large)Wilt u een nieuwe ketel laten plaatsen in uw woning of bedrijf dan adviseren wij u graag bij uw keuze. Heeft u vragen over radiatoren, een thermostaat of over uw expansievat, heeft u een gekwalificeerde loodgieter nodig voor het repareren van sanitair of CV, bel ANO BV. Ook voor het leggen van leidingen voor gas, elektra en water bent u bij ons aan het goede adres. Wij adviseren over alle aspecten van condens- en rookgasafvoer en leggen de leidingen waar u deze nodig heeft. Een belangrijk kenmerk van onze diensten is naast de grote kwaliteit onze service. Wij weten als geen ander dat kapot sanitair, verstoppingen en lekkages zo snel mogelijk moeten opgelost zodat uw comfort en veiligheid blijven gewaarborgd. Wij zijn dan ook 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor het melden van lekkage of een kapotte verwarming.

 

24/7 service bij ANO BV

Doet uw verwarming het niet meer, is uw ketel stuk, worden de radiatoren of het water uit de kraan niet warm dan wilt u dat deze problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Zeker als het winter is en het snel koud wordt in huis. Ook andere problemen zoals een verdachte gaslucht in huis dienen snel te worden onderzocht. Een gaslek moet snel worden gedetecteerd en gerepareerd om ongelukken te voorkomen. Waterlekkage en verstoppingen kunnen eveneens leiden tot schade aan uw pand en inboedel. Wij staan dan ook alle dagen van de week en alle uren van de dag tot uw beschikking voor het melden van lekkage en verstoppingen en komen deze zo snel mogelijk repareren. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur voor het opsporen van lekkages.

 

Warm water in huis

Koken, afwassen, douchen of een bad nemen, u wilt te allen tijde beschikken over warm water. Wij plaatsen de benodigde apparatuur zoals ketels, boilers en geisers. Wij adviseren u graag bij de keuze van de meest geschikte apparatuur en repareren kapotte warmwater apparaten, radiatoren en thermostaten. Neem gerust contact op met ANO BV voor vrijblijvende informatie of voor het maken van een afspraak. Wij zijn 24/7 bereikbaar bij calamiteiten. Alle diensten van ANO BV zijn beschikbaar in een grote regio van Den Haag, waaronder onder meer ook in Wassenaar, Delft en Leiden.

Keer terug naar de homepage –> www.anolso.nl Loodgieter Den Haag

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.