GaslekkagesGaslekkage opsporen en repareren in Den Haag

Een gaslek kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Met enige regelmaat IMG_2449 (Large)leest men weer in het nieuws dat zich door een gaslek een explosie heeft voorgedaan met alle nare gevolgen van dien. Soms zijn volledige woningen verwoest. Een gasexplosie kan zich voordoen in de woning of daarbuiten. Ruikt u een vreemde lucht in of om het huis die lijkt op gas, dan is het verstandig direct een professional in te schakelen om eventuele gaslekkage op te sporen. ANO BV is gespecialiseerd in het opsporen van lekkages en kan ook gaslekkages opsporen en repareren. Wij gebruiken geavanceerde apparatuur en ons werkgebied is ruim. Vanuit onze vestigingsplaats Den Haag bedienen wij de gehele regio waaronder de regio’s Rijswijk, Voorburg, Wassenaar, Delft en Leiden.

 

Veiligheid en gaslekkages

De veiligheid binnen een gebouw, uw woning bijvoorbeeld, dient te zijn gewaarborgd. Voor wat betreft de gasaansluiting dienen alle gasvoerende materialen, verbindingen en hulpstukken te voldoen aan hoge eisen. Nergens in de leiding mag een zwakke plek zitten of schade zijn. ANO BV kan de leidingen voor uw gas aanleggen maar ook een lek detecteren met geavanceerde apparatuur, een lek afpersen en leidingwerk repareren of vervangen. Ons personeel is vak geschoold en beschikt over alle kwalificaties om te zorgen voor optimale veiligheid in en om uw huis of bedrijf in Den Haag en omgeving.

 

Gaslekkage in Den Haag? Wij sporen het voor u op!

ANO BV is een loodgietersbedrijf en heeft een breed aanbod aan diensten in het pakket. Naast het opsporen en repareren van gaslekkages kunnen wij waterlekkage opsporen en repareren, plaatsen wij uw sanitair inclusief kranen en leidingen, ontstoppen wij toilet en riolering en onderhouden en repareren wij uw CV. Alle diensten zijn beschikbaar in de regio Den Haag en andere plaatsen zoals Rijswijk en Voorburg of Leiden. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of voor het maken van een afspraak.

 

ANO BV is 24/7 bereikbaar

IMG_3811 (Large)Een gaslekkage opsporen en repareren dient zo snel mogelijk te gebeuren in verband met het gevaar op gasexplosies. ANO BV is dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor het melden van lekkages of verdenking op gaslekkage. Ook voor waterlekkage, verstoppingen of een kapotte CV kunt u ons 24/7 bellen. Wij komen zo snel mogelijk uw gaslekkage opsporen en repareren, uw toilet ontstoppen of de CV repareren. Uw woongenot of bedrijfsvoortgang dient immers te zijn gewaarborgd en gevaarlijke situaties dienen onmiddellijk te worden verholpen. Ook voor verbouwingen, reparaties aan dak en kozijn, verstopping in uw regenpijp of schoorsteen bent u bij ANO BV aan het goede adres. Kijk eens op onze website voor meer informatie of neem contact op voor een afspraak voor een persoonlijk gesprek of voor een snelle service bij verstoppingen.

 

Keer terug naar de homepage –> Loodgieter Den Haag


Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Spoedklus? Bel ons!