Daklekkages

Daklekkages opsporen en repareren

Zoekt u een loodgieter die verstand van zaken heeft als het gaat om IMG_0043 (Large)daklekkages opsporen en repareren? Neem contact op met ANO BV in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekkages en gebruiken daarvoor geavanceerde apparatuur. Daklekkages opsporen en repareren bieden wij aan in de hele regio van Den Haag, waaronder Rijswijk en Voorburg, Delft, Leiden en Wassenaar. Met onze hulp bent u snel van uw lekkage aan het dak af en bent u zeker van een kwalitatieve en blijvende oplossing. Neem contact op met ANO BV als u snel en vakkundig daklekkages wilt laten opsporen.

 

Daklekkages en andere lekkages opsporen

Lekkage in en om de woning kan veel ongemak en frustratie opleveren. U wilt daklekkage of lekkage in de badkamer of keuken dan ook zo snel mogelijk laten verhelpen. Lekkages kunnen ook voor bijkomende schade zorgen aan onder meer houtwerk of behang. ANO BV beschikt over alle benodigde apparatuur en beschikt over geavanceerde apparatuur voor lekdetectie. Lekkage aan het dak kan voorkomen aan zowel een pannendak als een mastieken dak, in of om de schoorsteen, de dakgoot of in de afvoerpijp. Gevolgen van daklekkage zijn hemelwater dat niet afvloeit en bijvoorbeeld langs uw ramen naar beneden komt en daarbij allerlei viezigheid uit de goot meeneemt.

 

Badkamer, keuken, toilet, verwarming

DSC_0292 (Large)Door en onder uw huis in Den Haag en omgeving lopen tal van leidingen. Onder meer gasleidingen en waterleidingen. ANO BV spoort ook gaslekkages op en legt leidingen aan en onderhoudt leidingen. Lekkage kan voorkomen in de badkamer, de keuken of in het toilet. Elke lekkage of verstopping brengt veel ongemak met zich mee en kan leiden tot stank in de woning. U wilt lekkage dan ook snel laten opsporen en repareren. ANO BV staat daarom 24/7 voor u klaar.

 

24/7 lekkages opsporen en verhelpen

Bij ANO BV kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag voor het melden van lekkages en verstoppingen. Daklekkage, lekkage in de badkamer, het toilet of in de keuken? Woont u in Den Haag, Leiden, Delft, Wassenaar of Rijkswijk en omgeving dan staat ANO BV voor u klaar. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze diensten en tarieven of direct een afspraak wilt maken voor een loodgieter bij u thuis. ANO BV legt ook leidingen aan rondom nieuwbouw of verbouwingen en voert preventieve inspecties uit, onderhoudt uw CV, pannendak en mastieken dak, spoort lekkages op in de dakgoot en de afvoerpijp en herstelt lekkages op een professionele wijze. Ons personeel is vak geschoold en installeert volledige badkamers en keukens, inclusief kranen, spoelbakken, een douche of bad of sluit uw wasmachine of vaatwasser aan.

Keer terug naar de homepage –> Loodgieter Den Haag

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.