Badkamers

Badkamer renovatie in Den Haag

ANO BV in Den Haag is een allround loodgietersbedrijf dat u vanIMG_4891 (Large) dienst kan zijn bij een groot aantal werkzaamheden op het gebied van de renovatie van uw pand. Onder onze diensten valt ook het verbouwen en renoveren van badkamers. ANO BV werkt in de wijde omgeving van Den Haag waaronder ook in de plaatsen Delft en Voorburg, Wassenaar, Leiden en Rijswijk. Voor een badkamer renovatie in Den Haag bent u bij ons aan het perfecte adres.

 

Werkzaamheden badkamer renoveren

IMG_4896 (Large)Een nieuwe badkamer in uw woning of een badkamer voor de door u gekochte nieuwbouwwoning nodig?
Wij adviseren u graag over alle aspecten van de renovatie van de badkamer. Wij adviseren bij materiaalkeuze en kleurkeuze, adviseren u over de te leggen leidingen en aansluitingen en kunnen ook de benodigde elektra voor verlichtingen en dergelijke verzorgen. Alle benodigde werkzaamheden voor de renovatie van de badkamer kunt u uit handen geven aan ANO BV: tegelwerkzaamheden, stucwerk, schilderwerk en het plaatsen van een toilet, bad en douche.

 

Badkamer renovatie Den Haag: bedrijven en scholen

Wilt u een badkamer laten aanbrengen of renoveren in uw bedrijf? Wellicht wilt uw personeel kunnen douchen na het werk, bijvoorbeeld na het verrichten schilderwerk, timmerwerk of buitenwerkzaamheden. Ook voor scholen renoveren wij badkamers bijvoorbeeld zoals in gymzalen. De diensten van ANO BV zijn beschikbaar in een ruime omgeving van Den Haag waaronder in Leiden, Delft en de voorsteden Voorburg, Wijswijk en Wassenaar. ANO BV is 24/7 beschikbaar bij calamiteiten zoals een verstopt toilet of een afvoer in de badkamer die niet meer goed werkt. Naast alle diensten van onze gekwalificeerde loodgieters voeren wij ook werkzaamheden uit op het gebied van gas, elektra, stucwerk en schilderwerk. U kunt de volledige renovatie van uw badkamer dan ook met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wij leveren kwaliteit en uw wensen staan bij ons centraal. Wilt u meer informatie neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.
Spoedklus? Bel ons!