Verstoppingen

Verstoppingen laten ontstoppen

Bij ANO BV kunt u terecht voor al uw loodgieterswerkzaamheden. IMG_4469 (Large)ANO BV is gevestigd in Den Haag en bedient een wijde regio waaronder ook de plaatsen Wassenaar, Delft, leiden, Voorburg en Rijswijk. Heeft u onverwachts met een probleem te maken zoals een afvoer verstopping of verstopping in het toilet, leidingen in de keuken of badkamer of bij de afvoer van hemelwater? Bel ANO BV en wij zorgen ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Wij verzorgen ook de aanleg van gas- en waterleidingen, renovatie van reparatie van onder meer uw CV en radiatoren, dakgoten en sanitair. Alle werkzaamheden van ANO BV zijn beschikbaar in een ruime regio van Den Haag.

Geavanceerde apparatuur

ANO BV beschikt over geavanceerde apparatuur om verstoppingen op te sporen. Als de verstopping zich bevindt in een lager deel in de leidingen, dan vinden wij die met onze geavanceerde apparatuur. Het opsporen van verstoppingen is één, het verhelpen van verstoppingen verzorgt ANO BV ook. Wij verhelpen problemen met verstoppingen op een manier die ervoor zorgt dat u niet snel weer last zult hebben van het oude probleem.

 

Altijd bereikbaar

ANO BV is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het melden van problemen op het gebied van verstoppingen. Niets is zo vervelend als een toilet dat niet meer doorgespoeld kan worden, een bad dat niet leegloopt of zelfs overstromingen in keuken of badkamer. Als het hemelwater niet wordt afgevoerd dan krijgt u te maken met lekkages op vervelende plaatsen in huis die uw houtwerk of behang kunnen aantasten. Wij zorgen daarom voor snel en adequaat ingrijpen en dat tegen een zeer scherpe prijs. Neem contact op met ANO BV als u meer informatie wilt of direct de hulp van onze gekwalificeerde loodgieter nodig heeft.

 

Voorkomen is het halve werk

IMG_3399 (Large)Verstoppingen, overstromingen, lekkages, niets is zo vervelend als onverwacht met deze problemen te worden geconfronteerd. Zorg daarom voor leidingen en sanitair dat goed is onderhouden. ANO BV spoort met geavanceerde apparatuur eventuele problemen op en herstelt deze waar nodig. Wij verzorgen preventief onderhoud aan leidingen en afvoeren, uw verwarmingsinstallatie, geisers, toiletten, spoelbakken en de dakbedekking van uw woning in Den Haag en omgeving.

 

Aanleg leidingen in Den Haag

Ook voor de aanleg van gas- en waterleidingen in Den Haag en omliggende plaatsen zoals Rijswijk, Leiden, Wassenaar, Voorburg en Delft gaat u naar ANO BV. Kies voor kwaliteit tegen een scherpe prijs: kies voor een gekwalificeerde loodgieter van ANO BV die werkt met moderne en geavanceerde apparatuur. Onze geavanceerde apparatuur stelt ons in staat lekkages in gasleidingen, daklekkages en waterlekkages op te sporen. Heeft u een andere vraag, wilt u meer informatie of een afspraak maken neem dan gerust contact op met ANO BV, wij staan graag voor u klaar.

Keer terug naar de homepage –> www.anolso.nl

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.